Nye utgivelser
HANDLEKURV
 Handlekurven er tom
Kaker og desserter for sensitive mager
Kaker og desserter for sensitive mager
Lavfodmap
Ågotnes, Cecilie Hauge
Utgitt: 02.01.2017
Pris:  349,–
Vigmostad og Bjørke
160 sider
I salg
ISBN: 978-82-419-1352-5
Del på Facebook
 
Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS?
Er du laktoseintolerant? 
Da er dette kake- og dessertboken for deg!
 
Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai – og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst!

Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen.


Om forfatteren:
Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.


Se flere bøker i kategorien Fakta
Bøker av Ågotnes, Cecilie Hauge
  1 til 1 av 1  
Forfatter/Tittel Utgitt Pris Kjøp
Kaker og desserter for sensitive mager
Ågotnes, Cecilie Hauge
jan 2017
I salg
349,–
Understreket kolonnetittel markerer sortering. Klikk kolonnetittel på nytt for å sortere i omvendt rekkefølge.
 
NYHETER
Høstens katalog er klar!
Her kan du lese om alle våre utgivelser høsten 2017.
02.08.2017
 
Les utdrag fra bøkene våre på ISSUU
Du kan lese utdrag fra mange av våre utgivelser på nettet. Klikk på linken for å komme til siden med oversikt over alle våre utdrag, og følg oss gjerne slik at du får varsler når vi legger ut nye ting.
23.02.2017