Nye utgivelser
HANDLEKURV
 Handlekurven er tom
Man tager en elg
Man tager en elg
feltbehandling, partering, oppskrifter
Winge, Kirsten; Pedersen, Kåre Vidar; Borgos, Esten
Utgitt: 14.09.2011
Pris:  449,–
Vigmostad og Bjørke
I salg
ISBN: 978-82-529-3293-5
Del på Facebook
 
Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!

Se flere bøker i kategorien Fakta
Bøker av Winge, Kirsten; Pedersen, Kåre Vidar; Borgos, Esten
  1 til 10 av 10  
Forfatter/Tittel Utgitt Pris Kjøp
Våre vanligste sommerfugler
Bergersen, Ove; Winge, Kirsten
jan 2007
I salg
199,–
Mat av melk
Oterholm, Bjarne; Borgos, Esten
jan 2007
I salg
449,–
Perfekt viltkjøtt
Winge, Kirsten og Nohr, Arne (foto)
aug 2016
I salg
399,–
Den store høsteboka
Winge, Kirsten, Arne Nohr (FOTO)
aug 2017
I salg
399,–
Våre vanligste fjellblomster
Winge, Kirsten; Bergersen, Ove
jan 2007
I salg
199,–
Spiselige bær og planter
Winge, Kirsten; Bergersen, Ove
jan 2007
I salg
199,–
Bærboka
Winge, Kirsten; Bergesen, Ove (foto)
jul 2013
I salg
399,–
Man tager en elg
Winge, Kirsten; Pedersen, Kåre Vidar; Borgos, Esten
sep 2011
I salg
449,–
Det smaker av høst
Winge, Kirsten; Pedersen, Kåre Vidar; Borgos, Esten; Pedersen, Kåre Vidar
jan 2007
I salg
439,–
Man tager et rådyr
Winge, Kirsten; Pedersen, Kåre Vidar; Pedersen, Kåre Vidar; Borgos, Esten
okt 2008
I salg
449,–
Understreket kolonnetittel markerer sortering. Klikk kolonnetittel på nytt for å sortere i omvendt rekkefølge.
 
NYHETER
Høstens katalog er klar!
Her kan du lese om alle våre utgivelser høsten 2017.
02.08.2017
 
Les utdrag fra bøkene våre på ISSUU
Du kan lese utdrag fra mange av våre utgivelser på nettet. Klikk på linken for å komme til siden med oversikt over alle våre utdrag, og følg oss gjerne slik at du får varsler når vi legger ut nye ting.
23.02.2017