Forfatter:
ISBN:
9788241954498
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
296
Alder:
Voksen

110 unike overnattinger i Norge

Trenden er tydelig: Når vi er på reise, vil vi gjerne bo på steder utenom det vanlige. Det gjelder også i Norge, hvor det bare på få år har dukket opp usedvanlig mange overnattingssteder med særpreg. Hva med å overnatte i en vintønne, en nedlagt silo eller et gammelt bilvrak? Bo i en glassdome med utsikt mot nordlyset? Ta en natt i en tretopphytte formet som en kongle, en vakker speilglasshytte eller kanskje en stavkirke i tretoppene?
Her er det mange gode ideer til en romantisk helgetur med kjæresten, annerledes vennehelg eller familieferie i sommer. 
110 unike overnattinger i Norge handler likevel om mye mer enn spektakulære overnattingssteder. Redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland og redaksjonen i Vagabond Reiselyst byr i denne boka også på møter med dem som har ofret både krefter og penger på å skape sitt eget eventyrsted, slik at andre kan ta del i drømmen. Her er vågalt design og nyskapende arkitektur; historiske minner og nærhet til natur.
Et rom for natta - en opplevelse for livet.

«Suveren bok!»
Per Borglund, Mat fra Norge

«Boka er helt fantastisk! Den er inspirerende med mange ekstra tips til reisemålene, vakre bilder og nydelig layout»
Agneta Soleim, redaksjonssjef i Kamille

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren