Forfatter:
Oversetter:
Morten Hansen
ISBN:
9788241919862
Originaltittel:
Hilo - All the Pieces Fit
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
216
Alder:
9-12

Alle bitene passer sammen

Det actionfylte eventyret om Hilo når nye høyder! En perfekt bok for alle som elsker Hundemannen og Amuletten.
MER ACTION! FLERE LATTERKRAMPER! MER MORO! FLERE ROBOTER! 
I fem bøker har Marekvass reist universet rundt for å jakte på Hilo. Nå er jakten over. Finn ut hvordan den spektakulære krigen mellom Marekvass og Hilo ender – og gjør deg klar for Hilos nye eventyr! For det å være superhelt er ingen enkel oppgave. Men med hjelp fra Izzy og D.J. kan han kanskje klare å redde fremtiden til både mennesker og roboter.

«Action med hjertevarme»
Dav Pilkey, forfatter av bøkene om Kaptein Supertruse og Hundemannen

Judd Winick (født 1970) vokste opp på Long Island. Der tilbrakte han utallige timer med å tegne, lese tegneserieblader og se på tegnefilm. I dag bor han i San Fransisco med kona si, Pam Ling, deres to barn og katten Chaka. 


«Med en følelse av blodig alvor bak en fasade av tøys og slapstick, har den alle de rette elementene en slik serie trenger for å lykkes.»
Serienett.no


«En fantastisk fortelling om vennskap, aksept – og roboter!»
Kirkus reviews

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren