Mat og vin

Bergenskokeboken

  • Forfatter: Hugo Ivan Hatland
  • ISBN: 9788241915321
  • Utgivelsesår: 2018
  • Innbinding: Innbundet
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Bergenskokeboken

Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe Oslo ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner. Skillingsboller, puspas, pottekjøtt, kattemat, prinsefisk, hvit dame.


I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble, du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene.


Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Han har tidligere skrevet boken Den norske ølrevolusjonen og står bak nettstedet godtiglasset.com.

Contributor img

Hugo Ivan Hatland

Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Han har tidligere skrevet boken Den norske ølrevolusjonen og står bak nettstedet godtiglasset.com.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

449,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Bergenskokeboken
Bergenskokeboken
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...