Forfatter:
Oversetter:
Helene Limås
ISBN:
9788241959950
Originaltittel:
Bootcamp for Broken Hearts
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
384
Alder:
Voksen

Bootcamp for ensomme hjerter

Et forfriskende skråblikk på moderne dating.
Bedre alene enn i dårlig selskap! Nora Brown er fast bestemt på å være lykkelig som singel. De mennene hun så langt har møtt, har vist seg å være selvopptatte løgnere. Hun vil heller være alene enn å la hjertet bli knust en gang til. Én kjærlighet er tross alt nok – hun har tenåringsdatteren sin som hun elsker høyere enn noe annet.
Nora lar seg overtale til å delta i en Bootcamp for ensomme hjerter som hun får i bursdagsgave. En uke med pusteøvelser og mindfulness i Skottland kan vel ikke skade?
Nora må innrømme at hun nyter den påtvungne ferien. Hun treffer til og med Will som heller ikke har noen planer om å gjenoppdage kjærligheten. Han skal bare skrive en artikkel om oppholdet. Will er mørk og kjekk, morsom og ikke så lite frekk. Den perfekte allierte om målet er å overleve med singellivet i behold.
Men er det slik denne historien skal slutte?

«Wow, kan jeg gi den sju av fem stjerner? Seks stjerner er ikke nok! Jeg ELSKER denne boken! Jeg lo høyt, gråt … Jeg kunne ikke legge den fra meg.»
Anmelder på Goodreads

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren