Forfattere:
ISBN:
9788241936333
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
400
Alder:
Voksen

Bucket list, 500 opplevelser i Norge

Fantastiske natur- kultur- og turopplevelser.
Norge er fortsatt ditt nærmeste ferieland og få steder i verden kan tilby så flott og variert natur. Denne boka inneholder det beste landet vårt har å by på av natur- kultur- og turopplevelser og rommer alt fra populære familieattraksjoner til spesielle kulturmin-ner. Du finner også forslag til aktive opplevelser – som surfing på vakre strender i Lofoten, å gå Via Ferrata i Loen, lamavandring på Ål, hjortefarm i Lærdal, juving i Valldal, reise med Ofotbanen og spesielle overnattingssteder og spisesteder på veien.
Du vil garantert finne noe som frister, enten du ønsker å vandre langs kyststier, på fjellet, i skogen, langs pilegrimsleder eller opp bratte fjell med panoramautsikt.
Fra varme sommerdager på stranda til mørke polarnetter med gnistrende nordlys, gjennom alle landets fylker i bil, til fots, på sykkel og i kajakk.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren