Forfattere:
Oversetter:
Helene Limås
ISBN:
9788241956850
Originaltittel:
Där isarna råmar
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
364
Alder:
Voksen

Der isen sprekker

Bok 1 i Bottenviken-serien.
En småby i nord.
Et barn i stor fare.
En taushetskultur som rår.

I det dramatiske landskapet rundt polarsirkelen, med øde veier og skog på alle kanter, får Irene Thorsdottir god tid til å bli kjent med sin nye partner Max Persson. Hun har nylig flyttet til Kalix fra Stockholm for å begynne som politi i operativ tjeneste. Norr- botten er enormt, og glissent nok til å være et perfekt sted for den som vil unndra seg loven.
Den mannsdominerte kulturen på Kalix politistasjon er en utfordring, og Irene havner snart i konflikt med fordomsfulle kollegaer og overordnede.
Snøen tiner, og dypt inne i skogen finner man en sykkel som viser seg å tilhøre en gutt som forsvant for en tid tilbake. Irene og Max er opptatt med å utrede saken idet en liten jente også forsvinner. For å oppklare sakene og finne i hvert fall ett av barna i live, må de få bukt med taushetskulturen som preger stedet.

«En begavet debut.»
Dagens Nyheter

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.