Forfatter:
ISBN:
9788241951718
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
300
Alder:
Voksen

Dykket

Frits de Bourg, norsk krims best bevarte hemmelighet, leverer feinschmecker-spenning om livsfarlig dykking, kynisk profittjag og korrupsjon. 

Nicolay Wolff er i Holmestrand for å hjelpe Jenny Borgelin med å få broren ut av et skipsvrak på bunnen av Oslofjorden. Broren omkom i et dykkeroppdrag i vraket, som har en eksplosiv last. Det er få dager igjen til det hele skal dekkes med fyllmasse. 
Men hvorfor etterlot broren et notat med navnene på kommunens rike og mektige? Hva har det å gjøre med to døde tenåringsjenter og en populær ordførers avgang, og hvorfor begynner også Wolff å motta bibelsitater i posten?
I Dykket må journalist Nicolay Wolff gå dypt, både i fjorden, i seg selv og i en kystbys mørke hemmeligheter.

Frits de Bourg (f. 1946) har skrevet fem romaner om journalist Nicolay Wolff. Han debuterte med En kald død i 2013 og ble nominert til Rivertonprisen for Dødens elv i 2016. Boken ble også NRK radioteaterets påskekrim 2018. Med stor språk- og stilsans skildrer de Bourg det norske sosialdemokratiets storhetstid.

«Nostalgisk sjarm … Språklig eleganse som kler personskildringene.»
[Terningkast 5] Finn Stenstad, Tønsberg blad  

«Driv og spenning fra først til sist.»
Audun Mosevoll, Dagen

«Dykket er skrudd sammen med troverdige detaljer og spenningsoppbyggende framdrift.»
Bjørn Tore Brøske, Jarlsberg

«En skjult skatt. Forfatteren også»
[Terningkast 5] Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Nostalgisk sjarm … Språklig eleganse som kler personskildringene.»
[Terningkast 5] Finn Stenstad, Tønsberg blad

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren