Forfatter:
ISBN:
9788241960079
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
426
Alder:
Voksen

En nasjon i sjakk

Norges nye krimsensasjon – endelig i pocket! 

Norges statsminister blir kidnappet. Terroristen stiller bare ett krav. At politikerne som sitter ved makten, spiller et sjakkparti om statsministerens liv. Brikkene representerer personer i statens tjeneste eller samfunnstopper. Hver gang terroristen tar en brikke, må et menneske bøte med livet. 
Før det første trekket tas, stopper en trailer ved Stortinget, og hengerens vegger blåses av. På planet sitter statsministeren i et glassbur. Spillet er i gang. Det er også uret på bombedisplayet som henger rundt statsministerens hals.
Beredskapstroppens Anton Block må kjempe en desperat kamp mot klokken for å stoppe drapene og redde det norske demokratiet.

«For et sjokk av en sjakkbok! Johan Høst debuterer med en heidundrende vellykket krim der alle brikkene på brettet flyttes rundt med mesterhånd.»
[Terningkast 6] Sindre Hovdenakk, VG 

«Det kan fort bli en gyllen bokvår for Høst.»
[Terningkast 5] Vebjørn Rogne, Bok365

«Tempoet er høyt, kapitlene korte, og plottet vrir og vender på seg som en sulten kvelerslange.»
Leif Bull, Dagens Næringsliv

«Johan Høst legger lista himmelhøyt, og går over med god margin.»
Ola Hegdal, NRK

«Kløkt og spenning i nervepirrende høye doser, med enkelte særlige høydepunkt …»
Live Sætre, Gudbrandsdølen Dagningen

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren