Forfatter:
Oversetter:
Camila Wimmer
ISBN:
9788241913259
Originaltittel:
Fartblinda
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
371
Alder:
Voksen

Fartsblind

De trodde de var trygge. Hun kan felle dem.

Under en jakthelg i Skåne får Peder af Rooth beskjed om at den tradisjonsrike og renommerte stockholmsbanken han er direktør for, er i ferd med å gå under.

Det er en stund siden økonomijournalist Beatrice Farkas fikk tipset som nå kan felle banken.
I flere måneder har hun kjempet mot landets mektigste finansmenn. Og sin egen redaktør. Men hun hadde ikke sett for seg de enorme konsekvensene av avsløringen.

En natt blir hun vekket av en sms. En av kildene hennes har falt fra en balkong i hjemmet sitt. I pressen omtales dødsfallet som et selvmord, men Beatrice er overbevist om at dette ikke stemmer. Noen ville stoppe ham.

"Fartsblind" er en pageturner om skandaler, grådighet, maktspill og forbrytelser. Den utspiller seg i det svenske finansmiljøet og er inspirert av virkeligheten.

Om forfatteren:
Carolina Neurath (f. 1985) er økonomijournalist i Svenska Dagbladet. Hun har mottatt Stora Journalistpriset og Guldspaden for sitt arbeid.

"Fartsblind" utkom i Sverige i 2016 og er hennes første roman.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren