Forfattere:
ISBN:
9788241959943
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
184
Alder:
Voksen

Hardangersider En guide til verdens beste sider

Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger, hjertet av den norske siderproduksjonen.
Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Merete Bø skriver om sidersmaking og over 40 førsteklasses sidere. Arne Hjeltnes forteller med skråblikk og varme om tradisjonene, menneskene og landskapet som har skapt sideren. Einar Simensrud tar leseren med på besøk til alle sidergårdene i regionen.
Boken er utstyrt med vakre fotografier og kart over områdene. Det er en inspirerende guide både for dem som vil smake hjem-me, og de mange som reiser på sidersmaking i vakre Hardanger.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.