Mat og vin

Hardangersider

Mat og vin

Hardangersider

Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger, hjertet av den norske siderproduksjonen.
Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Merete Bø skriver om sidersmaking og over 40 førsteklasses sidere. Arne Hjeltnes forteller med skråblikk og varme om tradisjonene, menneskene og landskapet som har skapt sideren. Einar Simensrud tar leseren med på besøk til alle sidergårdene i regionen.
Boken er utstyrt med vakre fotografier og kart over områdene. Det er en inspirerende guide både for dem som vil smake hjem-me, og de mange som reiser på sidersmaking i vakre Hardanger.

Contributor img

Einar Simensrud

Einar Simensrud (f. 1966) er lidenskapelig interessert i sider og er bokdebutant. Han arbeider i Forsvaret og har bakgrunn fra markedsføring, ledelse og business. Han er fra og bor i Sandnes.Foto: Tore Ellingsen
Les mer

Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes (f. 1963) har vært programleder i TV 2, hatt ulike roller i næringslivet og skrevet over 20 bøker. Han kommer fra Voss og bor i Oslo.
Les mer
Contributor img

Merete Bø

Merete Bø (f. 1976) er vinjournalist i Dagens Næringsliv og tidligere nordisk mester og dobbel norgesmester for vinkelnere. Sammen med Thomas Giertsen har hun podkasten «Jeg kan ingenting om vin». Hun kommer fra Voss og bor i Oslo. Foto: Sune Eriksen
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

449,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Hardangersider
Hardangersider
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...