Mat og vin

Hjortevilt - kjøttbehandling

  • Forfattere: Kirsten Winge, Arne Nohr
  • ISBN: 9788241951329
  • Utgivelsesår: 2020
  • Innbinding: Heftet
  • Sideantall: 64
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Hjortevilt - kjøttbehandling

Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken.
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.

Contributor img

Kirsten Winge

Kirsten Winge (f. 1960) fra Trysil har lang erfaring som sanker, jeger og villmarkskokk. Hun er biolog og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers. Hun er opprinnelig fra Trondheim, og bor nå i Trysil.For «Bærboka» (2013) og «Perfekt viltkjøtt» (2016) fikk hun henholdsvis sølv og bronse i den internasjonale finalen i Gourmand World Cookbook Awards. I 2015 fikk hun Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Les mer

Arne Nohr

Arne Nohr (f. 1955) er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka Turmat. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Han er også matentusiast og prøvesmaker. Nohr bor i Trysil.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

199,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Hjortevilt - kjøttbehandling
Hjortevilt - kjøttbehandling
Heftet Heftet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Heftet Heftet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...