Forfattere:
Illustratør:
Sigbjørn Lilleeng
ISBN:
9788241919831
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
136
Alder:
12-16

Inntrenger

Tegneserieversjon av sci-fi-klassiker

Besetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem?

Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Det var svært nyskapende da det kom, blant annet foregriper det trender og grep som senere ble udødeliggjort i filmklassikere som Alien (1979) og The Thing (1982). NRK filmatiserte manuset i 1978, som TV-serien Blindpassasjer. Også denne regnes som en klassiker i dag, og er velkjent for flere generasjoner nordmenn. Den prisvinnende serieskaperen Sigbjørn Lilleeng har laget en moderne tolkning av manuset, og gjør det dermed tilgjengelig for en helt ny generasjon.


«TV-serien Blindpassasjer ble en formidabel suksess på NRK i 1978. Siden den gang har Tor Åge Bringsværd og Jon Bings science fiction-serie fått velfortjent kultstatus. Hemmeligheten ligger i det strålende plottet.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten


«Når Bing og Bringsværds sci-fi klassiker Blindpassasjer gjenoppstår som tegneserie, er det i en oppdatert og mer feministisk versjon. (…) Den er rettet mot ungdom, men kan også leses av voksne.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten


«For unge lesere tror jeg Lilleengs moderne og lett mangainspirerte stil fungerer bedre enn om han hadde forsøkt å gjøre skuespillerne fra den gang til tegneseriekarakterer.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten


«… dette universet er ikke uttømt. (…) Selv om det er over 40 år gammelt, gir det fortsatt et høyst vitalt inntrykk, også i tegneserieversjon.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren