Forfatter:
Oversetter:
Einar Blomgren
ISBN:
9788241918902
Originaltittel:
Heads You Win
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
Voksen

Kron eller mynt

Ny roman fra en av verdens største fortellere
Leningrad, Sovjetunionen, 1968. Alexander Karpenko er en usedvanlig gutt med gode lederevner. Men da faren hans blir henrettet av KGB, blir han og moren nødt til å flykte fra landet. Idet de skal forlate Leningrad må de ta et øyeblikksvalg som blir avgjørende for deres videre liv og skjebne. Hvilket skip skal de velge: det som skal til USA eller det som skal til Storbritannia?
Alexander kaster kron eller mynt

Jeffrey Archers episke fortelling om skjebne og hell spenner over to kontinenter og tretti år. Vi følger Alexander gjennom seire og nederlag når han som ung immigrant skal skape seg et liv i den nye verden.
Boken slutter med en tvist som vil sjokkere de fleste. Kron og mynt er Archers mest ambisiøse enkeltstående verk siden Kane og Abel.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren