Forfattere:
ISBN:
9788241960352
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
268
Alder:
Voksen

Påskekrim 2023 Buss for tog til Bergen plyndret i natt

Påskekrimmen er hundre år! Vi feirer jubileet med en underholdende og original samling krimperler med både spenning og svart humor.
I 2023 er det hundre år siden påskekrimtradisjonen fikk en pangstart med utgivelsen av Bergenstoget plyndret i natt. Det marke-rer vi med et utsøkt utvalg spenningshistorier. Her finner du både nyskrevne tekster fra noen av de beste norske krimforfatterne, i godt selskap med fortellinger fra spenningsmestere som Poe, Doyle og Highsmith. I tillegg får du Knut Nærums tankevekkende og morsomme Dødskos, betraktinger om hva det kan komme av at vi koser oss med død i litterær form. Og kanskje den største overraskelsen; en svart fortelling fra Edvard Munch.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren