Mat og vin

Perfekt viltkjøtt

  • Forfattere: Kirsten Winge, Arne Nohr
  • ISBN: 9788241910975
  • Utgivelsesår: 2016
  • Innbinding: Innbundet
  • Sideantall: 124
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Perfekt viltkjøtt

"Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen.

«Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage.

Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger.

Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider!"

Contributor img

Kirsten Winge

Kirsten Winge (f. 1960) fra Trysil har lang erfaring som sanker, jeger og villmarkskokk. Hun er biolog og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers. Hun er opprinnelig fra Trondheim, og bor nå i Trysil.For «Bærboka» (2013) og «Perfekt viltkjøtt» (2016) fikk hun henholdsvis sølv og bronse i den internasjonale finalen i Gourmand World Cookbook Awards. I 2015 fikk hun Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Les mer

Arne Nohr

Arne Nohr (f. 1955) er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka Turmat. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Han er også matentusiast og prøvesmaker. Nohr bor i Trysil.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

449,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Perfekt viltkjøtt
Perfekt viltkjøtt
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...