Forfatter:
ISBN:
9788241952111
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
272
Alder:
Voksen

Ritualer

Hva gjør vi når døden puster oss i nakken? Søker ut, søker ly, eller søker sammen?
Vi møter tre personer i denne romanen: Ally og foreldrene Viktor og Harriet. Ally er på vei hjem fra utenrikstjeneste i Afghanistan. Victor får en tung beskjed hos fastlegen. Harriet skal ut på reise. Livene deres er fremdeles preget av skilsmissen for mange år siden. De har hemmeligheter for hverandre, og klarer ikke å snakke med hverandre om det viktigste. Nå står de overfor hvert sitt livsvalg. Vil valgene de tar føre dem lenger fra hverandre eller nærmere?
Ritualer er en dypt menneskelig roman om kunsten å leve, og kunsten å dø, fra en av våre mest interessante, nye forfattere.

«Ritualer er en inderlig bok, en oppriktig bok, men også svært poetisk og litterært sterk.»
Kjetil Røed, Vårt Land

«På sitt beste meiner eg boka er prisverdig, eg tenker særleg på Bokhandlerprisen som typisk går til velskapte romanar.»
Katrine Judit Urke, Dag og tid

«Her er både mellommenneskelig hverdagsgrums og stor dramatikk skildret med innsikt og innlevelse (…) inntil det hele topper seg i en praktfull lyrisk passasje mot slutten»
[terningkast 5] Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren