Forfatter:
Oversetter:
Anlaug Lia
ISBN:
9788241960000
Originaltittel:
Skärseld
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
442
Alder:
Voksen

Skjærsild Cold Case 3

Tredje bok i Tina Frennstedts Cold Case-serie – inspirert av uløste saker fra virkeligheten. 
En mordbrann setter skrekk i beboerne på Österlen. På huset til offeret finner politiet malte sifre som man tror forbryteren står bak. Vitnemålet til en kvinne som overlevde brannen, påminner etterforsker Tess Hjalmarsson om en sak hun var borte i tidlig i karrieren og som hun aldri fikk oppklart.
Sammen med kollegaen Marie Erling og Carsten Morris, som utarbeider en psykologisk profil, leter Tess etter en gjernings- person som virker besatt av å hevne seg.
Snart er Tess også truet, og med det også hennes nye samboer. Alt tyder på at fortiden har innhentet henne, og at hun står på morderens liste over personer som skal få unngjelde.

«… en skikkelig page-turner med høyt tempo og flere uventede vendinger.»
BTJ

«Denne blir du hekta på. (…) Hun er også god til å bruke naturen, både i skildringen av det idylliske landskapet, men også av creepy stemning i mørke høstnetter. Boka har et variert og overbevisende persongalleri, dominert av sterke kvinner.»
«… usedvanlig god … en gråtevakker, fascinerende og mangefasettert pageturner».
[Terningkast 5] Cathrine Krøger, Dagbladet

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren