Forfatter:
Oversetter:
Vibeke Ekeland Grønn
ISBN:
9788241960840
Originaltittel:
Cat Kid Comic Club - Collaborations
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
6-9

Superpus - Bedre sammen

Vesle-Petter, Flippy, Mia og tjueen ukontrollerbare babyfrosker har alle sin egen måte å se verden på. Og den er som vanlig preget av kaos og uenigheter.
Fulle av begeistring og oppfinnsomhet er medlemmene i tegneklubben klare for å lage morsomme og originale tegneserier. Men vent litt! Har de husket å rydde rommene sine først?!
Etter husarbeidet kan den bråkete gruppa endelig vise frem de villeste mini-tegneserier; det blir både spenning, action, haiku, mysterier og mye, mye mer. Og småfroskene oppdager at små ting kan få stor betydning, bare de samarbeider.
Dav Pilkey bruker en rekke teknikker, som origami, akrylmaling, blyanttegning, fotografi, collage, gouache og akvarell, for å fange samarbeidets kreativitet og glede. Det varierte uttrykket, sammen med Pilkeys velkjente humor og fortellerstemme, inspirerer til kreativitet og skaperglede hos lesere i alle aldre.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren