Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød. 




Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.




 Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.




 Følg forfatterne på Instagram: @illebrod 




Om forfatterne:


Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.

Contributor img

Martin Ivar Hveem Fjeld

Martin Fjeld (f. 1985) begynte med surdeigsbaking i 2013, og i 2017 startet han Ille Brød surdeigsbakeri i Oslo (navnet er et ordspill på fredrikstaduttrykket «ille bra» – «veldig bra»). En rekke topprestauranter serverer deres brød. Fjeld er fra Fredrikstad og bor nå i Oslo. Anca Tinc, Katarina Soukupova og Alan Bates er bakere på Ille Brød og medforfattere av boken.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

449,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Surdeig
Surdeig
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...