Surdeigsbakst
Forfattere:
ISBN:
9788241956935
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Surdeigsbakst fra ILLE BRØD

En komplett bakebok for bakst med surdeig, skrevet av landets fremste surdeigsbakere. 
Bakekompisene som kaller seg “Ille brød” startet en surdeigsrevolusjon i Norge. I 2015 ga de ut boken som lærte nordmenn å bake himmelske surdeigsbrød. Siden da har forfatter Martin Fjeld startet et surdeigsbakeri som er kåret til Oslos beste bakeri. 
Men det hele startet med hjemmebaking på kjøkkenbenken, og i denne nye boken lærer du hvordan du selv kan bruke surdeig i all type bakst. Her er oppskrift på blant annet kanelsnurrer, pizza, brioche, burgerbrød, kjeks, pretzels, vafler og en rekke brød. I tillegg kommer grunnkapitler om å lage surdeigsstarter og om ulike meltyper.

Andre bøker av denne forfatteren