Forfatter:
ISBN:
9788241959592
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
187
Alder:
Voksen

Tørr tysk riesling

Fram til langt inn på 1990-tallet ble tysk vin assosiert med søte og billige hvitviner.
I dag er tysk hvitvin på verdenstoppen, kvalitetsutviklingen har vært enorm, og prisene på de aller beste vinene nærmer seg igjen premier cru bordeaux. Bokens forfatter har fulgt denne utviklingen svært tett. På basis av mange smakinger siden årtusenskiftet, formidler han hvilke vinmarker som gir de beste tørre rieslingvinene og hvilke produsenter som lager dem.
Boken er ikke bare en beskrivelse av historien til tysk vin, men også en guide til dagens beste tørre rieslingviner – rikt illustrert med kart og fotografier.

«Vinmarker og produsenter er konsist men også informativt omtalt. Her er det en fin balanse mellom historie, utvikling, stil og sentrale data. Jeg regner meg som mer enn alminnelig godt orientert om dette emnet, men det var ikke vanskelig å finne noe nytt … Konklusjon: Klar anbefaling!»
Ole Martin Skilleås, olemski.blogspot.com

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren