Om forlaget

page_heading_img
I Oslo holder vi til i hyggelige kontorer i St. Olavs gate 12.

Vigmostad & Bjørke er et forlag for forfattere som ønsker å nå bredt ut. Vi er et uhøytidelig forlag med en gjeng motiverte ansatte som elsker å lage bøker, selge bøker og formidle litteratur. Vi er stolte av våre fantastiske forfattere og gjør vårt beste for at deres bøker skal nå ut i verden. Kvalitet, engasjement og underholdning setter vi høyt.

Hos oss finner du skjønnlitteratur, krim, barne- og ungdomsbøker og en stor bredde innen sakprosa: dokumentar, biografier, historie, kokebøker, naturbøker, sport, helse, årbøker og mye mer. Bøker er vår verden, og vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med oss her på nettsiden eller gjennom vårt digitale magasin bakomslaget.no.

Vigmostad & Bjørke er et forlag med en eventyrlig historie! Det hele begynte på 1990-tallet da Arno Vigmostad og Arnstein Bjørke startet Fagbokforlaget på studenthybelen i Bergen mens de ennå studerte på Norges Handelshøyskole.

Siden den gang har forlaget vokst og er nå Norges fjerde største forlagshus med hovedkontor i Bergen. Forlagshuset består av forlagene Fagbokforlaget, Vigmostad & Bjørke, Bladkompaniet, Eide, Norsk Musikkforlag, fagbokhandelkjeden Akademika og digitalbokhandelen EBOK.NO.

Gi ut hos oss?

Loading...